Asepso 100 ML desinfecterende handgel 62% alcohol (10 stuks)

19,50

Categorie:

Beschrijving

De 62% ethyl alcohol ontsmet je handen binnen no-time en droogt je handen niet uit, maar hydrateert juist. En je houdt er geen chemische geur aan over want de gel is geurvrij. Met een paar flesjes ben je voor langere tijd verzekerd van gedesinfecteerde en schone handen, want de gel pakt bijna alle ziektekiemen op je handen effectief aan! Regelmatig gebruik van handgel helpt bij het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen.

Overal waar je nu bent wil je je handen goed schoon kunnen houden. Het is dan ook zeer handig om ook een flesje handgel bij je te hebben. De 100 ml flesjes van Asepso zijn ideaal! Met deze desinfecterende handgel houd je je handig effectief schoon. Water en zeep heb je niet meer nodig, want de gel doodt effectief de micro-organismen op je huid.

Hoe te gebruiken

1. Gebruik de handgel na het wassen en goed afdrogen van je handen of gedurende de dag als constante decontaminatie van je handen.

2. Om de handgel effectief te gebruiken, wrijf je je handen en polsen in met een kleine hoeveelheid. Dit 30 seconden inwrijven en vervolgens laten drogen.

3. Besteed aandacht aan de plekjes tussen je vingers en om je nagels.

4. Niet afspoelen, want dan verwijder je de handgel mogelijk.